Om Hodsager Dyrlæge

Hodsager dyrlæge er en lille praksis som består af en dyrlæge; Christina Nielsen samt en fast tilknyttet veterinærsygeplejeske; charlotte Aagård. Efter jeg blev færdiguddannet i feb. 2008 arbejde jeg hovedsageligt med heste, men tog også hånd og lidt smådyr for Dyrlægegruppen MidtVest i Herning/Ikast, inden jeg i januar 2010 blev ansat i Snedsted dyreklinik. I Snedsted beskæftigede jeg mig med lige dele heste og smådyr.

Som hodsager dyrlæge beskæftiger jeg mig kun med hobbydyr, dvs. Heste, hunde, katte, kaniner og gnavere. Jeg gør meget ud af at efteruddanne mig og er jævnligt på kurser.

I min fritid rider jeg og bruger tid med min lille familie. Jeg har to dejlige små piger som heldigvis deler min interesse for dyr.​

Jeg tilbyder stort set alle behandlinger af kæledyr som man kan, uden at have praksisfaciliteter. Dog har jeg et undersøgelserum, så i kan komme hos mig hvis dette ønskes, og jeg tilbyder også neutralisering af katte. På hestesiden tilbyder jeg almene medicinske behandlinger, vac, tandrasp, kastrationer, scanning, gødningsprøver etc. Ring gerne og snak med mig om, hvad der kan lade sig gøre.

Tidsbestilling mellem 8-9 alle hverdage. I kan selvfølgelig ringe udenfor dette tidsrum, men jeg kan være i gang med behandlinger, og vil derfor ringe tilbage så snart der er en pause mellem patienter. I kan også skrive en sms for tidsbestiling, i så fald skriv gerne hvad i vil have gjort i besøget, hvor dyret bor, hvilken dag og tidsrum der kan passe jer. F.eks: Hest vac+tandrasp + hund vac, tirsdag efter 14 adr....​

Hvorfor vælge
​Hodsager Dyrlæge?

Højt fagligt nivau

Ærlig

Punktlig

Serviceminded

Udkørende

Fri tidsbestilling

Gode priser

Kontakt Hodsager Dyrlæge

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hodsager Dyrlæge ApS​

​Bjørnkærvej 4, 7830 Vinderup

​CVR: ​35660119

Telefon: 31 31 65 76

(Telefontid: Man-fre 8.00-9.00)

SMS:31 31 61 01

christina@hodsagerdyrlaege.dk